Valmentajat

Sähköpostien muoto: etunimi.sukunimi@tatu.fi


Jännes

Päävalmentaja Jere Jännes

Ryhmät: R1 ja R2

Reilusta kolmestakymmenestä elinvuodestani olen ollut uimarina ja uintivalmentajana reilusti yli 20 vuotta, nyt elän omaa unelmaani ammattivalmentajana. Uintipiireissä olen tunnettu intohimoisuudesta ja omistautumisesta lajia kohtaan. Valmennusfilosofiani perustuu vahvan perustyön tekemiseen sekä uimareiden kohtaamiseen yksilöinä. Valmennuksen lisäksi yritän harrastaa urheilua sekä löytää aikaa kotielämälle.

Soittoajat ma-to 10-14,
vapaapäivät pe ja la
puh: 040 840 3510
email: jere.jannes

Susanna Kinnunen

Harrasteuinnin koordinaattori Susanna Kinnunen

Olen siirtynyt TaTU:lle työskentelemään syksyllä 2014. Palasin takaisin toimistolle tammikuussa 2019 äitiysloman jälkeen, tällä hetkellä teen 60% työaikaa. Harrasteuinnin koordinaattorin töiden lisäksi olen valmentanut nuorimpia kilpauimareita, ja opiskellut töiden ohessa liikunnanohjaajaksi Vierumäen ammattikorkeakoulusta. 15 vuoden kokemus lasten liikuttamisesta on opettanut huomioimaan lapsia yksilöinä, sekä opettamaan leikin kautta taitoja.

Soittoajat Ma-ke 11-14, vapaapäivät to-su
puh: 050 5627437
email: susanna.kinnunen

Harrasteuinnin koordinaattori Erno Leskinen

Olen lähtöisin keskisuomesta, Muuramesta. Kouluun ajauduin Rovaniemelle ja valmistuin vuonna 2008 liikunnanohjaajaksi Santasport Lapin Urheiluopistosta. Urheiluopiston jälkeen, muutaman mutkan kautta päädyin Tampereelle vuonna 2010. TaTU:n organisaatiossa aloitin elokuussa 2017.

Soittoajat: Ma-Pe 10-14
Vapaapäivät la ja su
puh: 045 602 5330
email: erno.leskinen

anu

Valmentaja Anu Saarinen

Ryhmät: R1

Olen ollut uinnin parissa yli 25 vuotta. Pitkää uintiuraani voidaan luonnehtia menestyksekkääksi, kohokohtia ovat olleet EM edustukset sekä SE 200m perhosuinnissa. Suomen lisäksi olen harjoitellut Yhdysvalloissa ja Hollannissa. Valmentamisen aloitin 2007. Valmentajana haluan haastaa urheilijoita ylittämään itsensä heidän omien tavoitteidensa mukaan. Uskon vahvaan perustyöhön monipuolisuutta unohtamatta. Positiivisuus, avoimuus ja toimiva keskusteluyhteys ovat hyvän urheilija-valmentajasuhteen keskiössä.

Uinnin ulkopuolella koulutustaustani on MScBA ja työskentelen projektipäällikkönä. Omasta kunnostani pidän huolta harrastamalla CrossFitia Suomen kärjen tuntumassa.

puh: 040 566 6739
email: anu.saarinen

Harri Varjoranta

Valmentaja Harri Varjoranta

Ryhmät: R1 ja R3, akatemian aamuvalmennus

Valmentajana tärkein tehtäväni on ohjata ja tukea uimaria kehittymään sekä saavuttamaan tavoitteensa. Luottamus vaatii avointa vuoropuhelua sekä jokaisen huomioonottamista yksilönä, vaikka ryhmänä toimitaankin.

puh: 050 4778300
email: harri.varjoranta

Matti Parikka

Valmentaja Matti Parikka

Ryhmät: Tauolla

puh:
email:

Belaic

Valmentaja Tina Belaic

Ryhmät: R7

Entinen menestynyt keihäänheittäjä joka rakastaa urheilua ja valmentamista. Uinnin parissa olen ollut mukana vuodesta 2009 kun vanhin poikani aloitti kilpauinnin.
Koulutus:Uimaliiton I- ja II-tason valmentajakoulutus

puh: 040 868 1399
email: tina.belaic

Mäki

Valmentaja Kaisa Mäki

Ryhmät: R2

10 vuotta kestänyt uintiurani päättyi kesällä 2013 ja aloitin valmentamisen elokuussa. Tarkoitus on tuoda naisnäkökulmaa muuten melko miesvaltaiseen TaTU:n valmennuskaartiin. Valmentamisen lisäksi opiskelen röntgenhoitajaksi TAMKissa ja työskentelen allasvalvojana Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä.

puh: 040 068 6338
email: kaisa.maki

puh:
email:

dummy_male_front

puh:
email:

dummy_male_front

Valmentaja Tommi Nisula

Ryhmät: R3

Olen Hämeenlinnan uimaseuran kasvatti, jossa uin 21-vuotiaaksi asti ennen siirtymistä Tampereelle opiskelemaan ja TaTUn riveihin harjoittelemaan sekä myöhemmin myös valmentamaan. 14 vuotta kestäneen uintiurani ja 13 vuoden valmennusajaltani pyrin jakamaan uimareille tietoa ja taitoja kokemuspohjalta, jonka lisäksi olen pitänyt valmennusosaamistani ajantasalla koulutuksia käymällä sekä kirjallisuutta lukemalla. Valmennuksessa korostuu jokaisen huomioiminen yksilönä unohtamatta yhtenäisessä ryhmässä tekemisen tärkeyttä ja motivoivaa harjoitusympäristöä. Valmentamisen ohella harrastelen kuntosalilla käyntiä ja ajoittain minut voi bongata altaastakin.

puh: 040 517 9656
email: tommi.nisula

Lepola

Valmentaja Jiri Lepola

Ryhmät: R3

Olen oman menestyksekkään uintiurani jälkeen ehtinyt valmentamaan yli kymmenen vuotta TaTU:n uimareita sekä Paralympiajoukkuetta 2004 Paralympialaisissa. Olen toiminut myös Tampereen Urheiluakatemian uintivalmentajana. Olen pahan näköinen, mutta hyvätapainen, joten minua ei tarvitse pelätä kohdatessa!

puh: 050 569 6238
email:

Järvinen

Valmentaja Oona Järvinen

Ryhmät: R3

Aloitin valmentamisen 2013 keväällä lopetettuani itse uinnin. Harrastin uintia 9 vuotta. Olen käynyt Taso I valmentaja koulutuksen sekä Nallepaini, Nassikkapaini ja Easy swim koulutukset. Aloitan taso II valmentaja koulutuksen tänä syksynä (2015). Valmistuin lukiosta keväällä 2015 ja opiskelen tällä hetkellä Tampereella yo-pohjaista Merkonomin tutkintoa.

puh: 044 529 3000
email: oona.jarvinen

dummy_male_front

Valmentaja Roope Poutanen

Ryhmät:

puh: 0405716003
email:  roope.poutanen

dummy_male_front

Valmentaja Antti Hakkarainen

Ryhmät: R3

Olen nuori kesällä 2016 oman uintiurani lopettanut 4. ryhmän valmentaja. Nuorena valmentajana uskon, että pystyn samaistumaan uimareiden asemaan, ja ymmärtämään heitä valmentajana paremmin.

puh:
email:

Aino Puomila

Valmentaja Aino Puomila

Ryhmät: R4

Olen vuonna 1992 edustusryhmän uimari ja viihtynyt altaassa vuosia. Syksyllä 2013 aloitin psykologian opinnot ja muutin Tampereelle. Syksyllä 2014 aloitin valmentamisen. Taustalla minulla on monen vuoden kokemus Vesiralleista sekä vesiralliohjaajakoulutus sekä I- että II-tason valmentajakoulutukset.

puh: 045 1355836
email: aino.puomila

Kulmala

Valmentaja Milla Kulmala

Ryhmät: R

Olen oman uintiurani vuoden 2014 alussa lopettanut lukiolainen. Valmentamisen aloitin pian uintiurani päättymisen jälkeen ja tällä hetkellä valmennan 7-ryhmässä. Valmentamisen lisäksi urheilen aktiivisesti vapaa-ajallani.

puh:
email:

dummy_male_front

Valmentaja Pyry Nurmilo

Ryhmät:

?

puh:
email:

dummy_female_front

Valmentaja Alma Lumio

Ryhmät: R4

Oma uintiurani loppui vuonna 2017 ja siirryin samantien altaasta altaan reunalle. Olen kuulunut eri-ikäisten maajoukkueisiin aina Rollo-ikäisestä Nuorten maajoukkueikään asti. Kokemusta on siis kertynyt kansainvälisiltä altailta ympäri pallon. Oma 13-vuotinen uintiura on opettanut kilpaurheilijaksi ja haluan opettaa tätä elämäntapaa eteenpäin.

puh:
email:

Maru_Pikku_Myy

Valmentaja Maru Granroth

Ryhmät: R5

Maru on ollut TaTU:n toiminnassa mukana jo 70-luvulta lähtien. Oman uintiuransä jälkeen tämä Ylöjärven Rautarouva on viettänyt lukuisia vuosia valmentajana ja uimakouluohjaajana. Maru on ollut yksi kantavia voimia rakennettaessa TaTU:n nykyistä menestystä. Hänen kokeneiden juniorivalmentajan sormiensa läpi ovat kulkeneet myös monet seuran nykyisistä valmentajista ja edustusuimareista, mainittakoon esimerkkinä Jiri Lepola.

Maru on tunnettu tiukasta ja määrätietoisesta valmennusotteestaan, jota hän ylläpitää sopiva pilke silmäkulmassaan.

puh: 040 703 5962
email: maru.granroth

Matti Tikkanen

Valmentaja Matti Tikkanen

Ryhmät: R5

Kohta 30-vuotta uinnin äärellä ja takana samassa seurassa alusta pitäen. Oman aktiiviuran lopettelin 2004 vuoden paikkeilla, jolloin olin jo ehtinyt tutustumaan valmentamisen ihmeelliseen maailmaan muutaman vuoden. Vettä on ehtinyt virrata Kalevan altaassa ja nyt on aika pienen tauon jälkeen hypätä kello kädessä altaan reunalle. Nykyisestä Jeren-ryhmästä ehdin valmentaa aiemmin jo muutamaa uimaria. Valmentajan tehtävä on tukea ja kannustaa uimaria kehittymään uimarina, urheilija ja yksilönä. Valmentajan elämänkokemuksella on vahva merkitys lasten ja nuorten urheilijoiden kasvaessa aikuisuuteen. Arvostan uimarissa rehellisyyttä omaan tekemiseen sekä uskallusta kokeilla omia rajojaan.

puh:
email: matti.tikkanen

dummy_female_front

puh:
email:

Soukka

Valmentaja Tiina Soukka

Ryhmät: 6

Aloitin uintiurani TaTUssa 7 vuotiaana ja valmentamisen vuonna 2013. Vuoden päästä tästä aloitin ohjaamaan myös uimakouluja, aina lasten ryhmistä aikuisten ryhmiin. Lukion jälkeen suuntasin vuodeksi Tanskan maalle jatkamaan omaa uintiuraani ja oppimaan uusia asioita eri kulttuurista. Kokemusta rikkaampana lähdin taas uusille poluille armeijan leiviin, jonka jälkeen halusin jatkaa rakasta lajia jakaen omia kokemuksia ja viisauksiani nuoremmille. Nykyään minut löytää joko munkkeja paistamasta kuuluisasta kahvilasta tai altaan reunalta 7-ryhmän parissa.

puh: 050 540 3524
email:

dummy_female_front

Valmentaja Lotta Ruppa

Ryhmät: R7

Oman uintiurani aloitin KooVeen vauvauinnissa josta jatkoin vesiralliin asti. Kiinnostus lajia kohtaan kasvoi ja kaipasin lisää haastetta jota löytyi TaTUsta. Uinnin ohella alkoi myös kiinnostaa valmentaminen johon pääsin mukaan syksyllä 2016.

puh:
email:

dummy_female_front

Valmentaja Noora Kukkonen

Ryhmät: R7

?

puh:
email:

dummy_female_front

Valmentaja Kati Tikkanen

Ryhmät: R8

puh:
email:

Ninna

Valmentaja Ninna Salminen

Ryhmät: R 6 & 8

Kilpauntiurani olen aloittanut Vantaalla, ensin altaassa ja viimeisen viiden vuoden aikana myös altaan reunalla uimaopettajana ja valmentajana. Tampereelle muutin 2014 opiskelemaan yliopistolle filosofiaa ja nyt palaan vuoden tauon jälkeen valmennuksen pariin TaTUn riveissä.

puh:
email:

dummy_female_front

Valmentaja Ada Alajääskö

Ryhmät: R7

?

puh:
email:

dummy_male_front

puh:
email:

Saija Myllymäki

Valmentaja Saija Myllymäki

Ryhmät: R8

Oma uintiurani päättyi vuonna -95. Tämän jälkeen pelasin vesipalloa muutaman vuoden ja valmensin samalla seuramme uimareita junnuista ykkösryhmään. Muutaman välivuoden jälkeen palasin takaisin aktiiviseen seuratoimintaan , kun lapseni aloittivat uintiuransa. Pian minulle tuleekin 30 vuotta täyteen TaTUlaisena. Seuratoiminta on tuonut elämääni mm. aviomiehen ja liudan ihania ystäviä… Ammatikseni teen sairaanhoitajan töitä, mutta taustalla minulla on myös lähihoitajan paperit, liikunnanohjaajan perustutkinto sekä monia valmennukseen liittyviä kursseja. Omasta kunnostani pidän edelleen huolta liikkumalla aktiivisesti ja monipuolisesti.

puh: 050 516 9110
email:

dummy_male_front

Valmentaja Teppo Myllymäki

Ryhmät: 5

Olen ollut TaTUn jäsen ammoiselta 80-luvulta asti eli ”TaTUlaisuus” on aikalailla jo verissä. Junnuna uinnit alkoivat Pyynikin hallin pikkualtaasta ja vuosien saatossa kehityskaari johdatti Kalevan uimahalliin seuran ykkösryhmään asti. Lopetin kilpauinnin vähän alta parikymppisenä, jonka jälkeen siirryin vesipallon ja valmennuksen pariin. Muutama vuosi tuli valmennettua silloin ja nyt tauon jälkeen, kun omat lapset ovat seuran toiminnassa mukana, oli hyvä hetki aktivoitua itsekin uudelleen. Ilon kautta mennään!

puh:
email:

dummy_female_front

puh:
email:

dummy_female_front

Valmentaja Ella Lumio

Ryhmät: R9

Oma uintiurani alkoi isosiskon jalanjäljissä jo nuorella iällä. Ylä- ja alamäkien kautta lopetin kilpauinnin 2015, jonka jälkeen siirryin valmentamaan. Kokemusta on valmentajana monenikäisistä uimareista aina vesitaiturien harrastuspuolelta rolloikäisiin kilpauimareihin. Tällä hetkellä keskityn kuitenkin suunnilleen noiden kahden puoliväliin, juuri kilpauinnin aloittaneisiin. Haluan innostaa nuorempiakin uimareita kisaamaan ja ylittämään itsensä, mutta ennen kaikkea nauttimaan liikunnasta.

puh:
email:

dummy_male_front

Valmentaja Otto Järvinen

Ryhmät: Kuivaharjoittelu

Oman reilun kymmenen vuoden aktiivisen kilpauintiurani kohokohtia olivat Suomen edustaminen vuoden 2005 EYOF kilpailuissa ja vuoden 2007 NSM sekauintiviesti kulta. Uinnin ohessa minulle on kertnyt useita vuosia kokemusta painonnostosta ja muusta voimaharjoittelusta. Joulukuussa 2013 valmistuin Varalan Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja FISAF personal traineriksi. Tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi Tampereen Ammattikorkeakoulussa.

puh:
email:

dummy_female_front

Aulis Linde

Ryhmät: Vesipallo

?

puh: 050 062 0946
email: