TaTU:n uusi hallitus aloitti vuoden 2018 työskentelyn

TaTU:n uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran maanantaina 8.1.10. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Heimo Poutanen ja varapuheenjohtajana Sauli Kotti. Uutena sihteerinä aloitti hallituskauden Minna Oksanen. Muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät https://www.tatu.fi/hallitus-2018/.

Hallituksen järjestäytymisen ja työnjaon lisäksi sovittiin pelisääntökirjan päivittämisestä ja viimeisteltiin vuodelle 2018 uudistettua stipendijärjestelmää. Harjoitusmaksut ovat samat kuin syksyllä 2017. Stipendijärjestelmän pisterajat säilyvät ennallaan, mutta uusi järjestelmä painottuu enemmän aikuisikäisten uimareiden ja huippu-uinnin tukemiseen.

Harrasteuintitoimintaa siirretään uuden vuokrasopimuksen myötä enemmän Tampereen portin tiloihin. Vuokrasopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2017. Vuonna 2018 Tampereen kaupungin tukijärjestelmä avantouintisaunoille muuttuu ja sen vuoksi kustannukset saunan ylläpidosta nousevat. Nousevien kustannusten kattamiseksi hallitus päätti korottaa Rauhaniemen saunan maksuja 1.2.18 alkaen.

Rauhaniemen kesätyöpaikat tulevat hakuun maaliskuun aikana. Hakuajasta tiedotetaan TaTU:n nettisivulla myöhemmin.

Hallituksen jäsenten ja muiden seuratoimijoiden vastuualueet löytyvät https://www.tatu.fi/yhteystiedot/vastuuhenkilot/

TaTU:n vuosikokous on 28.3.18.  Lisäksi hallitus sopi kevään kokousten ajankohdat. Kokoukset ovat maanantaisin kuukauden alussa. Seuraava kokous on 5.2.18.

Tuija Poutanen