TaTU:n myClub

TaTU käyttää jäsenrekisterin, laskutuksen ja tapahtumien  hallintaan myClub -ohjelmistoa. Tältä sivulta voit kirjautua TaTUn myClubiin. Sivulla on myös tärkeimmät ohjeet myClubin käyttöön.

Vaihtoehtoinen linkki (ilman ohjeita) TaTUn myClubiin kirjautumiseen on tässä.

Ohjeita TaTUn myClubin käyttöön

myClubin peruskäsitteet on hyvä käydä läpi ennen ohjeisiin tutustumista:

Käyttäjä – Kaikki TaTUn myClubia käyttävät henkilöt ovat käyttäjiä. Kaikki käyttäjät eivät välttämättä ole TaTUn jäseniä. TaTUn myClubiin voi siis saada tunnuksen vaikka ei olisikaan TaTUn jäsen. Riittää että on mukana jollain tavalla TaTUn toiminnassa.

Jäsen – TaTUn jäsen on henkilö joka on liittynyt TaTUun ja maksaa jäsenmaksua. myClubin ohjeissa käytetään lähes pelkästään termiä jäsen, myös silloin kun puhutaan käyttäjistä eli henkilöistä jotka eivät ole seuran jäseniä.

Ryhmä – Joukko käyttäjiä tai jäseniä jotka jollain tavalla kuuluvat yhteen, esim treenaavat samaan aikaan samassa paikassa. Ryhmät voivat olla luonteeltaan pysyviä tai lyhytaikaisempia jotain tapahtumaa varten luotuja. TaTUssa ryhmiä voivat olla esim R1-R9, Vauvauinti, Rollo-leiri 2017. Ryhmät voivat olla sisäkkäisiä, esim Kilpauintiryhmä sisältää ryhmät R1-R9. Käyttäjä voi kuulua useaan ryhmään samaan aikaan. Valmentajat luovat ryhmät ja päättävät niiden jäsenet.

Tapahtuma – Tapahtumalla on aika, paikka ja osallistujat eli ryhmä. TaTUssa tyypillisiä tapahtumia ovat esim: R1 treenit maanantaisin Kalevassa klo 18.00, Rollot, SM-kisat, leiri Kuortaneella jne.

Tässä vielä kootusti kaikki myClub ohjeet tekstimuodossa ja youtube-videoina.

Uusimmat ohjeet ja videot, joita myClub julkaisee ja jotka eivät siis välttämättä ole vielä tällä sivulla, löytyvät myClubin blogista ja video-ohjeet -sivuilta.

Kun haluat kokeilla mitä tahansa myClubin toimintoa tai asetusta tavallisena käyttäjänä tai valmentajana/tilinhoitajana, voit tehdä sen täällä. Sivulta pääsee kirjautumaan myClub demo-seuraan, joka on tarkoitettu kaikenlaiseen myClubin kokeiluun ja harjoitteluun. Huomaa että TaTUn myClub tunnus/salasana eivät toimi sivulla vaan sinun tulee käyttää sivulta löytyviä tunnuksia ja salasanaa. Eri käyttäjille on eri tunnukset: jäsen eli tavallinen käyttäjä, valmentaja tai tilinhoitaja.

Jos näistä ohjeista huolimatta joku asia ei selvinnyt ja kaipaat apua myClubin käytössä, niin täytä yhteydenottolomakkeelle kuvaus ongelmatilanteestasi ja valitse vastaanottajaksi IT-tuki & sivuston toiminta.