Asut ja varusteet

Seura-asut

Uimareiden seura-asuna kisoissa on karhulogolla varustettu, nimikoitu punainen TaTU:n huppari ja T-paita, nimikoidut mustat shortsit ja uimalakki.

Harjoitusmaksu sisältää kertaalleen T-paitan ja uimalakin, jotka tilataan syksyllä uintikauden alussa uusille kilparyhmien uimareille. Muista ilmoittaa seurapaitaa tilatessa paidan rintaan painettava teksti (=uimarin nimi). Seura-asuun kuuluvat hupparin ja shortsit uimari voi hankkia itse.


TaTU:n Fanikauppa

TaTU:n Fanikauppa on TeamStoren yhteydessä toimiva verkkokauppa josta voi hankkia TaTU:n logolla varustettuja fanituotteita sekä seura-asuja. TeamStoren Fanikaupasta voi tilata omakustanteisesti uuden t-paidan tai uimalakin. Uutena Fanikaupassa on nyt myös shortsit ja huppari, sekä isoimmille uimareille pitkähihainen paita. Muista ilmoittaa hupparia, paitaa ja shortseja tilatessa niihin painettava teksti (=uimarin nimi).

Fanikaupassa on myytävänä myös mm. TaTU:n logolla varustettuja kannatus T-paitoja, pipoja, lippiksiä ja tuulipukuja. Fanikaupasta voi tilata myös harjoitteluun liittyviä ravinteita ja muita varusteita. TaTU:n jäsenet saavat normaaleista TeamStoresta ostetuista tekstiileistä 10% ja lisäravinteista 15% alennuksen.

Tuotteet voi tilata verkkokaupasta ja hakea TeamStoren myymälästä tai vakiotuotteita voi tiedustella myös suoraan myymälästä (Teamstore Tampere
Sammonkatu 75, Kalevan Prisman toisessa kerroksessa)

Harjoitus- ja Uintivarusteet

TATU:n kanssa varusteasioissa yhteistyötä tekevä Swimnet tarjoaa TaTU:n jäsenille kaikista normaalihintaisista uintituotteista –10 %. Alennus ei koske kisauikkareita. Swimnetin valikoiman löydät helposti osoitteesta www.swimnet.fi. Tuotteita voi sovittaa ja hankkia suoraan myymälästä Sammonkatu 75, Kalevan Prismakeskus 2krs.

Swimnetin myyjänä toimii TaTU:n valmentajanakin tuttu Lepolan Jiri. Jirin tavoitat puhelimella 045 6995188 tai sähköpostitse jiri.lepola@mjpgroup.fi.