Kesätyöpaikat

Kioskin tytötTaTU tarjoaa monelle nuorelle mahdollisuuden mielekkääseen kesätyöhön, sillä seuramme ylläpitämän Rauhaniemen kansankylpylän toiminta pyörii kesäaikaan nuorten voimin. Kesätyöntekijät hoitavat kioskia ja saunaa arkisin ja talkoolaiset eli uimareiden perheet viikonloppuisin.

Kioskissa työskentelee joukko kesäduunarikioskinhoitajia, jotka huolehtivat asiakkaiden hyvinvoinnista. Myynnissä on mm. perinteisiä lihapiirakoita, höyrymakkaraa, munkkeja, jäätelöä, karkkia sekä tietysti kahvia ja limsaa. Kioski on erittäin suosittu, ja kuumana kesäpäivänä luukulla on jatkuvasti asiakkaita.

Rannan, wc- ja pukutilojen siisteydestä ja yleisestä järjestyksestä huolehtii joukko tehokkaita aluesiistijöitä, joiden toiminnan ansiosta uimareiden ja auringonpalvojien on turvallista viettää rantaelämää.

SaunaduunariLisäksi kesällä, varsinaisen saunanhoitajan lomaillessa, vastaa kesätyöntekijä saunan siisteydestä ja saunojien hyvinvoinnista. Lisäksi saunanhoitaja myy saunalippuja sekä virvoitusjuomia ja säilyttää saunojien arvotavaroita saunomisen aikana.

Rannalla vallitsee kesällä leppoisa ilmapiiri, jonka mahdollistavat innokkaat ja palvelualttiit kesätyöntekijät yhdessä rannan käyttäjien kanssa. Tervetuloa Rauhaniemeen!

Rauhaniemen kesätyöpaikkojen haku tapahtuu vuosittain maaliskuussa. Kesätyöpaikkojen hausta tiedotetaan erikseen tällä sivustolla.