Miten mukaan seuratoimintaan

TaTU on kuin suuri perhe, jossa jokaiselle seuratoimijalle on paikkansa. Haluamme seurana olla avoin kaikille uusille toimijoille niin, että jokainen tuntee kuuluvansa porukkaan.
Haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua seuramme toimintaan erilaisissa rooleissa ja kunnioitamme sitä panosta minkä kukin tuo tullessaan. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan kykyjensä ja mahdollisuuksiensa mukaan seuran toimintoihin.

Jäseneksi

Kaikki uintiurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuran jäseniksi. Voit myös halutessa liittyä kannatusjäseneksi.
Kilpauimarit liitetään automaattisesti seuran jäseniksi. Lisätietoa: Jäsenyys

Kilpauintivalmennukseen

Mikäli olet innokas uimari, omaat ennestään uimataidon ja olet kiinnostunut kilpailemisesta, pääset kokeilemaan, sopisiko joku ryhmä sinulle.  Kilparyhmiin pyrkiäksesi ota yhteyttä toiminnanjohtajaan. Kilparyhmiin voi pyrkiä milloin vain, erillistä ilmoittautumisaikaa ei ole.

Uimakoulutoimintaan

Seuran uimakoulutoiminta alkaa vauva-ja perheuinnista.  Seuran uintiopetus tapahtuu EasySwim -menetelmää käyttäen. 3-4 vuotiaat lapset voivat osallistua  EasySwim Survival-uimakouluryhmiin.  EasySwim Advanced -kurssit on tarkoitettu 4-7 vuotiaille lapsille. EasySwim Advanced -kurssin suorittaneet voivat jatkaa joko kilpauintiryhmissä tai enemmän harrastetoimintaan suuntautuvassa Uimarikoulussa, jossa opetellaan uintitekniikoita mutta ei vielä tähdätä kilpauintiharrastukseen. Lisätietoa: Uimakoulut

Uimarikouluun

Uimarikoulu on tarkoitettu 7-9- vuotiallle jo uimataidon omaaville lapsille. Uimarikouluun siirrytään yleensä EasySwim-ryhmistä. Mikäli uimarikouluun jää tilaa, voidaan mukaan ottaa myös uusia ryhmään soveltuvia lapsia. Lisätietoa: Uimarikoulu

Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan uintivalmentajana tai -ohjaajana lasten ja nuorten kilpauinti- tai harrasteuintiryhmissä niin ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan. Seuran toiminnan jatkuvasti laajentuessa uusille valmentajille on aina tarvetta.

Vesipalloon

Vesipalloa on pelattu seurassamme jo vuodesta 1921. Mukaan ovat tervetulleita niin naiset, miehet kuin junioritkin. Vesipallossa vaatimuksena on uimataito, muuten lajin opetuksen saat tulemalla paikalle. Lisätietoa: Vesipallo

Masters uimariksi

Seurassa toimii myös aktiivinen Masters-uimareiden porukka, jossa nuorimmat ovat n. 25-vuotiaita ja yläikärajaa ei tunneta. Lisätietoa:  Masters

Seuratoimijaksi

Uimaseura muodostuu urheilijoista, valmentajista, ohjaajista, vanhemmista ja muista aktiiviharrastajista. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan seuran tapahtumiin, ottamaan osaa kilpailujärjestelyihin tai mihin vaan yhteiseen tekemiseen, ota yhteys seuran sihteeriin (tuija.poutanen@tatu.fi).