Martti Ollgren -uinnit 2016

Martti Ollgren muistouinnit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1985 edellisenä vuonna menehtyneen seuran isähahmon Martti Ollgrenin kunniaksi. Martti Ollgren oli ollut seuran jäsenä yhteensä 63 vuotta. Hän oli pitkään TaTU:n puheenjohtajana ja valittiin sittemin seuran kunniapuheenjohtajaksi. Hän oli historian kirjan mukaan menettänyt sydämensä uinnille ja seuratyölle.  Martti Ollgren muistouinnit on järjestetty kaikkiaan 30 vuoden ajan.

_MG_4323Perinteiset Martti Ollgren-uinnit järjestetään Kalevan Uintikeskuksessa 24.9.2016.  Kalevan uintikeskus on  valittu vuoden 2016 liikuntapaikaksi. Siis kannattaa tulla tutustumaan.

Kilpailun alussa kisataan Mansen nopein muija ja Mansen nopein äijä tittelistä 25 m matkalla.
Kilpailuissa palkitaan erikseen rahapalkinnoilla kilpailuiden 3 parasta miestä ja 3 parasta naista. Lisäksi palkitaan finapistein paras tyttö ja poika tuotepalkinnolla. Mansen nopein kisan pisteitä ei oteta huomioon parhaita finapisteitä laskettaessa. Rahapalkinnot on noudettava henkilökohtaisesti kisapäivän aikana. Kaikki erävoittajat palkitaan lakuilla.

Kilpailut alkavat kello 11.00, verryttely alkaa klo 10. Kilpailujen aikana on käytössä 25 m veryttelyallas. Infopiste uimahallin aulassa aukeaa klo 9.30.

Valmentajille on tarjolla kisojen aikana kahvia, suolaista purtavaa ja yllätysmustaa hallin toisessa kerroksessa.

Uimahallin kahvio palvelee uimahallin sisääntuloaulassa.

RUOKAILU
Kilpailujen aikana on mahdollisuus ruokailuun uimahallin kahviossa. Ruokailut kannattaa tilata etukäteen kahviosta (p. 050-3053000, myynti@aquakahvio.fi). Ruokailun hinta on 8,50 €/hlö. Mahdolliset erityisruokavaliot kannattaa ilmoittaa ennakkoon. Ruokaa on myytävänä myös jonkun verran paikan päällä, mutta ennakkovarauksella varmistat ruokailun.

24.9. ruokana
Salaattipöytä
Talon leipä ja levite
Bolognese-kastike
Spagetti
Myös gluteenitonta pastaa sekä kasvisruokaa tarjolla.
Marjarahka tai kahvi

Tervetuloa kilpailemaan Tamperelle!

Lisätietoja: Heikki Mäihäniemi, heikki.maihaniemi@tatu.fi, puh. 045 1346340
Kilpailujärjestelyistä vastaa Kati Kukkonen (kati.kukkonen@tatu.fi).