Martti Ollgren uinnit 23.9.2017

Martti Ollgren muistouinnit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1985 edellisenä vuonna menehtyneen seuran isähahmon Martti Ollgrenin kunniaksi. Martti Ollgren oli seuran jäsen yhteensä 63 vuotta. Hän oli pitkään TaTU:n puheenjohtajana ja valittiin sittemin seuran kunniapuheenjohtajaksi. Hän oli historian kirjojen mukaan menettänyt sydämensä uinnille ja seuratyölle.  Martti Ollgren muistouinnit on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan.

_MG_4323Perinteiset Martti Ollgren-uinnit järjestetään Tampereen Uintikeskuksessa 23.9.2017.  Tampereen uintikeskus on  valittu vuoden 2016 liikuntapaikaksi. Siis kannattaa tulla tutustumaan.

Kisoissa alussa kisataan Mansen nopein muija ja Mansen nopein äijä tittelistä 25 m matkalla.
Kisoissa palkitaan erikseen rahapalkinnoilla Fina-pisteissä  3 parasta miestä ja 3 parasta naista.  Mansen nopein erien pisteitä ei oteta huomioon parhaita Fina-pisteitä laskettaessa. Rahapalkinnot on noudettava henkilökohtaisesti kisapäivän aikana. Kaikki erävoittajat palkitaan lakuilla.

Kilpailut alkavat kello 11.00, verryttely alkaa klo 10. Kilpailujen aikana on käytössä 25 m veryttelyallas. Infopiste uimahallin aulassa aukeaa klo 9.30.

Valmentajille on tarjolla kisojen aikana kahvia, suolaista purtavaa ja yllätysmustaa hallin toisessa kerroksessa.

Uimahallin kahvio palvelee uimahallin sisääntuloaulassa.

RUOKAILU
Kilpailujen aikana on mahdollisuus ruokailuun uimahallin kahviossa. Ruokailut kannattaa tilata etukäteen kahviosta (p. 050-3053000, myynti@aquakahvio.fi). Mahdolliset erityisruokavaliot kannattaa ilmoittaa ennakkoon. Ruokaa on myytävänä myös jonkun verran paikan päällä, mutta ennakkovarauksella varmistat ruokailun.

Tervetuloa kilpailemaan Tamperelle!

Lisätietoja: Heikki Mäihäniemi, heikki.maihaniemi@tatu.fi, puh. 045 1346340
Kilpailujärjestelyistä vastaa Kati Tikkanen (kati.tikkanen@tatu.fi).