MadWave Challenge 2019

MadWave Challenge Tampere 2019 uintikisa järjestetään taas yksipäiväisenä.

Kilpailuissa palkintoja jaetaan ikäsarjojen kolme parasta sekä jaetaan tavarapalkintoja. Myös kannustajilla on mahdollisuus saada palkintoja. Katsomon paras kannustujoukko näet palkitaan myös.  

Kilpailujen aikataulu: Kilpailukanslia uimahallin aulassa aukeaa lauantaina klo 9.30 Verryttely klo 10.00 ja kisat klo 11.00.

Kilpailujen aikana verryttelyyn on käytössä 2 rataa 25 m altaasta. Valmentajille on tarjolla kisojen aikana kahvia/teetä, suolaista purtavaa hallin toisessa kerroksessa toimitsijakahvituksen yhteydessä.  

RUOKAILU

Uimahallin kahvio palvelee normaaliin tapaan uimahallin sisääntuloaulassa.Kilpailujen aikana on mahdollisuus ruokailuun uimahallin kahviossa. Ruokailut kannattaa tilata etukäteen kahviosta (p. 050-3053000, myynti@aquakahvio.fi) myös mahdolliset erityisruokavaliot on hyvä varata ja ilmoittaa etukäteen. Kisapäivän ruokalista sekä ruokailun hinta ovat nähtävissä viimeistään kisaviikolla osoitteessa  http://www.aquakahvio.fi/ Ruokaa on myytävänä myös jonkun verran paikan päällä, mutta ennakkovarauksella varmistat ruokailun.

Tervetuloa kilpailemaan Tampereelle!

Lisätietoja: Juho Allonen, Juho Allonen@tatu.fi, puh. 040 556 2977