Hiihtoloman intensiivikurssit

TaTU järjestää hiihtolomalla intensiivikursseja Tampereen Portilla. EasySwim Survival, EasySwim Advanced ja Uimarikoulu -kurssit järjestetään maanantaista perjantaihin 25.2-1.3.2019. Tämä kurssi toimii hyvänä valmistavana kurssina myös niille, jotka haluaisivat tulla mukaan ryhmän toimintaan kauden aikana. Jo ryhmässä olevat uimarit ovat tervetulleita mukaan, jolloin toimintaa eriytetään enemmän.  

EasySwim Survival

Ryhmä harjoittelee 16:30-17:00. Ryhmään otetaan maksimissaan viisi 3-4-vuotiasta lasta, joten harjoittelu tapahtuu pienryhmässä. Harjoitellaan kelluttavan liivin kanssa, mutta ilman liiviä harjoitellaan myös, jotta lapset tottuvat olemaan myös ilman sitä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta, tarkoituksena on totuttaa lapsi vedessä olemiseen, harjoitella vedessä selviämistä ja sieltä pois pääsemistä.

Ilmoittaudu tästä

EasySwim Advanced

Ryhmä harjoittelee 17:00-17:45. Ryhmään otetaan maksimissaan yhdeksän 5-7-vuotiasta lasta. Ryhmässä harjoitellaan kelluttavan liivin kanssa, mutta myös ilman sitä. Jos lapsi osaa uida jo pidempiä matkoja ilman liiviä, voi hän olla ohjaajan suosituksella pidempiä aikoja ilman sitä. Harjoittelu tapahtuu myös tässä ryhmässä leikin kautta, vaikka mukaan tulee Survival ryhmässä olevien harjoitteiden lisäksi myös enemmän uintitekniikkaharjoituksia.

Ilmoittaudu tästä

Uimarikoulu

Ryhmä harjoittelee 17:45-18:30. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 lasta (5-10-vuotiaita). Lasten pitää jaksaa uida heille syvässä altaassa (1,25m-1,6m). Uintitekniikoiden osaaminen ei ole vielä oleellista, kurssilla harjoitellaan niitä. Vanhojen uimareiden kanssa opetusta eriytetään, jos he ovat aloittaneita uimareita pidemmällä harjoittelussa.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja saa Erno Leskiseltä, puh. 045 6025330/s-posti erno.leskinen@tatu.fi.