Madwave Challenge 2018


Tapahtuman tiedot


TaTU:n alkuvuoden uintikisat, MADWAVE CHALLENGE järjestetään Kalevan uintikeskuksessa lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.1.2018. Nyt joukolla järjestämään hienot TaTU:laiset kisat.

Kisoissa uidaan lauantaina kaksi jaksoa ja sunnuntaina yksi jakso aamulla.
Jaksot ovat kestoltaan noin kolme tuntia.

  • Lauantaina klo 11.00 ja klo 17 (verra klo 10 ja klo 16)
  • Sunnuntaina klo 9.45 (verra klo 8.00)
  • Kisakanslia aukeaa la klo 9.30 ja su klo 7.30

Kisoissa uidaan myös räpyläuintistartteja.

Toimitsijat tulevat paikalle lauantaina klo 9.45 ja 15.45 sekä sunnuntaina klo 7.45. Toimitsijapalaveri pidetään alakerran liikuntasalissa (053) lauantaina  klo 10.15  ja 16.15 sekä sunnuntaina klo 8.45 (HUOM! tunti ennen jakson alkua). Toimitsija-asuna on musta TaTU:n T-paita ja tumma alaosa.

Perjantai-iltana pidetään kisojen valmistelutalkoot klo 17.30 alkaen. Kokoontuminen uimahallin aulassa.  Talkooväkeä tarvitaan allastilassa (tuolien ja paneelien laitto),  toimistolla (seurakuoret ym.) ja yläkerran saunalla (muonituksen valmistelu). Alla on talkoo-ohje perjantaina tarvittaviin kisavalmisteluihin.

Kisojen kasausohje

Tamperelaiset uimarit saavat kisarannekkeet ryhmäkohtaisesti omalta valmentajalta ja voivat palauttaa avaimet kisakansliaan yksittäin kuittausta vastaan.

Kysymykset tarvittaessa: kati.tikkanen@tatu.fi ja tuija.poutanen@tatu.fi

Kilpailukutsu

Ilmoittaudu toimitsijaksi

Alla ALUSTAVA toimitsijalista. Huomaa että lopulliset toimitsijatehtävät voivat vielä muuttua ennen kisoja. Tarkista tehtäväsi aina ennen kisajakson alkua