Tervetuloa TaTU-nallen uimakouluun!

 

Nalle halaa
TaTU-nalle on kaikkien uimareiden kaveri ja usein nähty vieras uima-altaalla. Jatkossa hän on luvannut käydä tervehtimässä myös uimakoululaisia. Uimataito on TaTU-nallelle tärkeä asia. Siksi TaTU haluaa tarjota lapsille mahdollisuuden aloittaa uintiharrastus jo vauvana ja jatkaa sitä polkua erilaisten ryhmien kautta aina aikuisiälle saakka.
TaTU Tampere on opettanut kaikenikäisiä tamperelaisia uimareita jo vuodesta 1919 ja ollut myös eturintamassa soveltamassa uusia opetusmenetelmiä. TaTU mm. aloitti ensimmäisenä uimaseurana Suomessa  uintiopetuksen EasySwim-menetelmällä jo vuonna 2011.

Kurssitarjonta laajenee

Syksyllä 2014 TaTU laajensi alle kouluikäisille suunnattua uintiopetus- ja harrasteuintitarjontaa merkittävästi.

Uintiopetusta 0 -7 vuotiaille

Aloitimme syksyllä 2014 Tampereella vauva-ja perheuinnit. Lisäksi uutuutena mukaan tulee 3-4 vuotiaille tarjoitettu EasySwim Survival. 5-7 vuotiaille on tarjolla EasySwim Advanced kurssit. EasySwim Advanced kurssin suorittaneet voivat jatkaa joko kilpauintiryhmissä tai enemmän harrastetoimintaan suuntautuvassa Uimarikoulussa, jossa opetellaan uintitekniikoita mutta ei vielä tähdätä kilpauintiharrastukseen.

 


TaTU-nallen uimaopetustarjonta

Vauvauinti

Vauvauinti on vauvaikäisen (3-9 kk) lapsen ja hänen vanhempiensa yhteinen leikki- ja touhuhetki lämpöisessä vedessä. Tarkoituksena on totuttaa vauva ja hänen vanhempansa vesielementtiin etenemällä vauvan ehdoilla ja pyrkimällä seuraamaan vauvan motoriikan kehitystä.
Lue lisää

Jatkavat vauvat

Suositeltava ikä jatkaviin vauvoihin on 9 kk – 1,5 vuotta. Edellytyksenä kurssille on vauvauintikurssin käyminen. Uinnin aikana hyödynnetään vauvauinnissa opittua sukellustaitoa ja lisäksi opetellaan uusia sukelluksia ja tasapainoilua.
Lue lisää

uimakoulu I clip

EasySwim Survival

EasySwim Survival -kurssi on tarkoitettu 3-4 –vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan veteen ja harjoitellaan vedessä selviämistä ja sieltä pois pääsemistä. Tämä on varsinainen pikkuvesipedon vesiturvallisuuskurssi! Kurssilla käytettävä EasySwim Pro Jacket –uimaopetuspuku ja opettaja luovat lapselle turvallisuuden tunteen vedessä.
Lue lisää

 

EasySwim Advanced

EasySwim Advanced on uintiopetusmenetelmä, jonka avulla lasten uimataito saadaan uudelle tasolle. EasySwim-uimakoulun hyväksytysti suoritettuaan lapsen uimataito on yli 200 metriä. EasySwim-uimakoulu keskittyy lapsen koko elämän kestävän vesiturvallisuuden parantamiseen.

Lue lisää

Jiri opettaa_250x225
uimakoulu II_250x225

Uimarikoulu

EasySwim Advanced-kurssin suoritttuaan lapsi on valmis siirtymään Uimarikouluun. Opetus perustuu edelleen vahvasti EasySwim-menetelmiin, mutta mukaan otetaan myös uintitekniikoiden alkeiden opettelua. Pääasia on kuitenkin lasten viihtyminen ja uinnista iloitseminen.
Lue lisää