Ilmoittaudu uimakouluun

Kevään 2018 kurssitarjonta Tampereella – vauva- ja taaperouinti, harrasteuinti sekä EasySwim ja uimarikoulut. Uutuutena Vesitaiturit ja vanhempi-lapsi ryhmät sekä aikuisten tekniikka- ja alkeisuinti-ryhmät.

Tältä sivulta löydät ilmoittautumislinkit kaikkiin TaTU-nallen vauvauinti- ja uimakouluryhmiin.

Eri ryhmien opetuksen sisältöä on kuvattu tarkemmin Kurssit sivulla. Opetusta järjestetään useassa eri paikassa Tampereella, Ylöjärvellä ja Kangasalalla. Vauvauintiryhmät järjestetään Tampereella ja Ylöjärvellä ja kaikki uintipaikat täyttävät Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton turvallisen vauvauintipaikan vaatimukset. Katso lisätietoja uintipaikoista täältä. Uintipaikat

Lisätietoja tarvittaessa ota yhteyttä harrasteuinnin koordinaattoriin Erno Leskiseen, puh. 045 6025330 tai s-posti, etunimi.sukunimi@tatu.fi. Ernon saa parhaiten kiinni Ma-To klo 10.00-14.00


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kolme viikkoa ennen kurssin alkua ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista menee 30€:n hallinnointikulut. Jos peruminen tapahtuu alle seitsemän vuorokautta ennen kauden alkua, veloitamme täyden hinnan. Kurssin peruminen tämän jälkeen on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan, ja se pitää toimittaa viipymättä TaTU:lle tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.


 • Vauvauinti ja jatkavat vauvat, perheuinti, napero- ja taaperouinti

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  Vauvauinti3 - 9 kk ikäisille vauvoille240 € TAMK, Ylöjärven uimahalli30 min
  Jatkavat vauvat9 kk - 1.5 vuotiaille lapsille240 €TAMK, Ylöjärven uimahalli30 min
  Taaperouinti1,5 - 3-vuotiaille lapsille240 €TAMK30 min

  Ilmoittautuminen

  Valitse haluamasi ryhmä alla olevista. Ryhmän nimestä näet myös kokoontumisajan. Nimen perässä näkyy vapaana olevein paikkojen lukumäärä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Otamme yhteyttä jos ryhmään vapautuu paikkoja.

  HUOM! TAMKin ryhmissä vain toinen vanhemmista on kerrallaan vauvan kanssa altaassa. Molemmat vanhemmat voivat osallistua ryhmiin ja vuorotella altaassa vauvan kanssa. • Lapsi-vanhempiryhmä

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  Lapsi + vanhempi3-4 vuotiaat + 1 vanhempi190 €Tammenlehväkeskus30 min

  Ilmoittautuminen

  Valitse haluamasi ryhmä alla olevista. Ryhmän nimestä näet myös kokoontumisajan. Nimen perässä näkyy vapaana olevien paikkojen lukumäärä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Otamme yhteyttä jos ryhmään vapautuu paikkoja. • EasySwim

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  EasySwim Survival3-4 vuotiaat 190 €Tampereen Portti, Jalmarinkoto
  Tammenlehväkeskus
  30 min
  EasySwim Advanced5-7 vuotiaat190 €Tampereen Portti, Jalmarinkoto, Hervannan uimahalli
  Tammenlehväkeskus
  45 min

   

  Tarvittavat varusteet

  EasySwim-uintiopetuksessa käytetään EasySwim Pro uimapukua (hinta noin 56€), jonka jokainen osallistuja hankkii itse. Tarkemmat ohjeet pukujen hankinnasta lähetämme ilmoittautumisvahvistuksen mukana. Ilman EasySwim Pro pukua opetukseen EI voi osallistua.

  Ilmoittautuminen

  Valitse haluamasi ryhmä alla olevista. Ryhmän nimestä näet myös kokoontumisajan. Nimen perässä näkyy vapaana olevien paikkojen lukumäärä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Otamme yhteyttä jos ryhmään vapautuu paikkoja. • Uimarikoulu

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  UimarikouluEasySwim Advanced kurssin suorittaneet
  6-9-vuotiaille lapsilla, jotka pystyvät uimaan sekä mahallaan että selällään 50 metriä
  1xvko: 190€
  2xvko: 220€
  Tampereen Portti
  Kalevan uimahalli
  Tammenlehväkeskus
  45 min/1h

   

  Ilmoittautuminen

  Valitse haluamasi ryhmä alla olevista. Ryhmän nimestä näet myös kokoontumisajan. Nimen perässä näkyy vapaana olevien paikkojen lukumäärä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Otamme yhteyttä jos ryhmään vapautuu paikkoja. • Vesikirput ja Vesikilpikonnat

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  Vesikirput3-5 vuotiaat 90 €Tampereen uintikeskus, Ylöjärven uimahalli30 min
  Vesikilpikonnat5-7 vuotiaat130 €Tampereen uintikeskus, Ylöjärven uimahalli40 min
  Vesimyyrät5-7 vuotiaat170€Tampereen uintikeskus, Ylöjärven uimahalli50 min

  Keväällä 2018 kaikki ryhmät alkavat viikolla 7 tai 8. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan Tammikuun lopulla. Ryhmät kokoontuvat 10 kertaa. Tarkemmat päivämäärät ja muuta lisätietoa saat ilmoittautumisen jälkeen. Hintaan sisältyy ohjaus, sisäänpääsymaksut, sekä seuran nuorisojäsenmaksu vuodelle 2018. Vesitaiturit ryhmissä harjoitellaan ilman vanhempaa. Jos lapsi on vielä kiinni vanhemmassa, kannattaa veteentotuttelu aloittaa lapsi-vanhempi -ryhmistä.

  Vesikirppu on suunnattu 3-5-vuotiaille uimataidottomille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, suun kastamista veteen, kelluntoja, hyppyjä altaan reunalta sekä uintipotkuja. Tavoitteena on totuttaa lapsi veteen ja opettaa toimimaan vedessä.

  Vesikilpikonna on suunnattu 5-7-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, sukeltamista, kelluntoja, liukuja, hyppyjä veteen ja etenemistä vatsallaan sekä selällään. Tavoitteena on oppia etenemään vatsallaan ja selällään.

  Vesimyyrä on suunnattu 5-7-vuotiaille lapsille. Ryhmään osallistumisen vaatimuksena on 5-10 metrin uinti sekä mahallaan, että selällään, sukeltaminen kohti pohjaa ja hyppy altaan reunalta veteen. Ryhmässä harjoitellaan mm. etenemään pidempiä matkoja pinnalla, hyppyjä uintisyvyiseen veteen sekä käsinseisontoja. Tavoitteena on oppia 25metrin uimataito. • RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  Harrasteryhmä9 - 12 vuotiaat 150 €Hervannan uimahalli1h
  Reeniryhmä13 - 17 vuotiaat150 €Hervannan uimahalli1h 15 min

  Syksyllä 2016 kaikki ryhmät käynnistyvät 4.9.2016. Ryhmät kokoontuvat syyskaudella 15 kertaa. Tarkemmat päivämäärät ja muuta lisätietoa saat ilmoittautumisen jälkeen. Hintaan sisältyy ohjaus, sisäänpääsymaksut, sekä seuran nuorisojäsenmaksu vuodelle 2016. Mikäli uimari on jo ollut keväällä mukana TaTU:n uimakouluryhmissä, nuorisojäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

  Harrasteryhmä on suunnattu 9-12-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat uimataitoisia. Lasten tulisi pystyä uimaan sekä mahallaan että selällään vähintään 50 metriä yhtäjaksoisesti. Ryhmässä hiotaan uintityylejä paremmaksi sekä harjoitellaan starttihyppyjä ja käännöksiä. Hyvä mahdollisuus kohottaa kuntoa, mutta toimii myös hyvänä tukena toisen lajin harjotuksille.

  Nuorten reeniryhmä on suunnattu 13-17-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat uimataitoisia. Ryhmässä hiotaan uintityylejä paremmaksi sekä harjoitellaan starttihyppyjä ja käännöksiä. Hyvä mahdollisuus kohottaa kuntoa, mutta toimii myös hyvänä tukena toisen lajin harjotuksille.


 • Aikuisten tekniikkaryhmä

  RyhmäKenelleHintaPaikkaKesto
  Akuisten tekniikkaryhmäYli 18-vuotiaille 100m uimataidon omaaville aikuisille120€Kalevan uimahalli
  Ylöjärven uimahalli
  1h
  Aikuisten
  Alkeisuintiryhmä
  Yli 18-vuotiaille
  Uimataidottomille aikuisille
  120€Kalevan uimahalli
  Lastenallas
  30min

  Ilmoittautuminen

  Ryhmän nimestä näet myös kokoontumisajan. Nimen perässä näkyy vapaana olevien paikkojen lukumäärä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle. Otamme yhteyttä jos ryhmään vapautuu paikkoja.